Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic
Azi avem in meniu ceva mai consistent! Sa aveti o duminica placuta!
800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
1/2 lg ulei
2 ardei kapia
150 g rosii chery
sare, 2 foi de dafin
200 g orez salbatic
apa
Mod de preparare:
1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2 lingura
de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute (puteti renunta la ulei,
o aruncati in tigaie si-i puneti capacul direct daca nu vreti pic de grasime in farfurie ;).
de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute (puteti renunta la ulei,
o aruncati in tigaie si-i puneti capacul direct daca nu vreti pic de grasime in farfurie ;).
2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri
de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.
de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.
Asta e tot, in 35 min am preparat un pranz/ o cina minunat(a)
Va doresc Pofta Buna!
Va doresc Pofta Buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu